Ny start i praktikken

…..Wrooom.. !!!!

Hey Peeps!

I august måned 2014 besluttede jeg mig for at købe en bil.. Jeg var ude og prøve et par stykker og kiggede på mange forskellige finansieringer som skulle tilpasse min økonomi..

Jeg besluttede mig for at vælge denne bil

Mitsubishi Space Star // Black Edition

Mitsubishi Space Star // Black Edition

DSC_0010

Mitsubishi Space Star // Black edition

Mitsubishi Space star // Black edition

Mitsubishi Space Star // Black edition

Jeg skulle vente 6 uger på at få den hjem fra Japan, da der var meget stor efterspørgsel på denne model.

// Den er B klasse, 5 dørs, klima-anlæg, sædevarme, el ruder for og bag samt sidespejle, varme i sidespejle og bagrude, anlæg med audio-stik og bluetooth, sensor til vinduesvisker foran, fartpilot, auto-stop, split-sæder bagtil, 3 seler i bag, dobbelt airbag.. Puh kan ikke huske mere i hovedet 😉 Men det er en 1,2 motor, og så har den 80 hestekræfter //

Jeg fik den 2 dage før min 30 års fødselsdag i oktober, og det var meningen den ikke kunne blive leveret førend en uge efter min fødselsdag 🙁   -Jeg ville gerne have haft den i blå, men så skulle jeg vente til omkring nytår med at få den leveret til Danmark, og det kunne jeg ikke vent på da jeg skulle bruge den til praktikken.. Så jeg valgte den i sort.

Men jeg fik den før tid og jeg var bare SÅ glad 😀 // Jeg er stadigvæk rigtig glad for den, og jeg har lige igår rundet 10.000 km i den. Det er vildt at tænke på synes jeg -taget i betragtning at jeg aldrig har eget en bil før. Jeg har været vant til at bruge offentlig transport (lige med undtagelse af de gange jeg har fået lov at låne en bil af Casper eller min mor, når jeg skulle noget særligt der var for besværligt med offentlig transport)

Så rundede jeg de 10.000 km i min dyt

Så rundede jeg de 10.000 km i min dyt

Vi ses! [wpsocialite]

Kram Anja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny start i praktikken