Introduktion

En ny start

Hey peeps!

Jeg er ny her og ny i det hele.
Jeg har en drøm om at blogge, jeg kan bare ikke helt finde ud af om hvad?

Jeg er meget kreativ (mest når jeg ser andres ideer og så kopiere dem eller lave dem til mine egne) -Herefter selvfølgelig prale vildt meget af det jeg har lavet ! Haah ha..

Jeg er meget kvindelig og kan lide at dulle mig op, mit job er bare ikke til det, så det forbliver tit i fritiden. Jeg går heller ikke meget ud, da økonomi, livsglæde og fremtidsdrømme skal hænge sammen i en højere enhed.

Hvis jeg kunne få lov at prøve ting af og derefter blogge om dem så andre kan få den erfaring jeg har haft og kan dele med jer, kunne det være awesome.. -Men hvor går man lige hen og finder “de forbindelser” ?

Questions are very welcome ;D

Vi ses – måske lidt uregelmæssigt!

Kram Anja

Et selfie uden filter

Et selfie uden filter

Ps, Dette har jeg lyst til at dele: Jeg holder VILDT meget af at læse Johanne Kohlmetz’s blog <3 Og Johanne du giver mig SÅ stor inspiration!

Jeg er ikke sat ind i hvordan man linker til alle de sociale medier -endnu! Men jeg lærer det med tiden, ellers er der jo det herlige forum FAQ herinde! de er til stor hjælp 😉

[wpsocialite]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Introduktion